Over PR8T1G

Omdat ik een beetje eigenwijs ben, vaak net even anders en precies weet wat ik wil, ben ik PR8T1G begonnen, het hoeft er niet te zijn, ik creëer het of vind het wel. Met mijn creativiteit en doorzettingsvermogen komt er hoe dan ook wat ik in gedachten heb.

Zo kom ik op de meest bizarre plekken, mooiste ontdekkingen en leukste adresjes uit! Wel vanuit passie en met je hart werken, dan doen we zaken, anders niet. Er moet een goed gevoel zijn.

Ook vind ik het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak zal voelen bij PR8T1G, zichzelf kan zijn  en dan de winkel uitlopen en trots en zelfvertrouwen uitstralen!

Kom gerust snuffelen, niets hoeft, alles mag, ben jezelf en ontdek wat jou past, jou stijl is. Wat voelt goed en past jou.

Doelgroep is de moeders met dochters en dan kunnen ook de oma’s gerust mee! Heel hippe en trendy merken, jong maar ook kwalitatief prachtige producten!

PR8T1G, zal een gezellige winkel zijn waar je regelmatig even binnen wipt. Even kijken of er iets voor je tussen hangt want je weet dat de collectie snel wisselt en dat je ook gewoon met een kop koffie of een drankje rustig even kan genieten van dat fijne winkeltje. Natuurlijk verkopen wij ook online.

eigenwijs & prachtig – een winkel met een eigen persoonlijke handtekening – vol hippe trendy merken